Senioren

Verhalenverteller Femke Klein

In Nijmegen bieden allerlei organisaties in juli en augustus 2022 activiteiten aan voor senioren. Voor dit ‘Zomerprogramma Senioren’ biedt Femke Klein een verhalenwandeling aan: We gaan samen heerlijk het bos in voor een mooie wandeling en drie korte verhalen! We wandelen in Heumensoord, vanaf parkeerplaats Beukenlaan. We lopen een paar keer een kort stuk (telkens 5 tot 10 minuten) en staan dan ergens stil om naar een natuurverhaal te luisteren. Vind je het fijn om weer eens in een bos te komen, of kom je daar sowieso graag? En houd je van verhalen, of wil je eens een verhalenverteller drie mooie natuurverhalen horen vertellen? Dan bent u van harte welkom!

Verhalenwandeling in Heumensoord

Praktische gegevens: U kunt kiezen voor de verhalenwandeling op maandag 29 augustus 2022 om 10.30 uur of op dinsdag 30 augustus 2022 om 14.00 uur. Beide wandelingen hebben dezelfde route en verhalen. Het geheel duurt ongeveer 45 minuten, kost 10 euro per persoon en aanmelding gaat via het contactformulier op deze website. Vul uw gegevens in, zet bij onderwerp ‘Verhalenwandeling’ en geef in het bericht duidelijk aan voor welke datum u zich aanmeldt (ma. 29 aug. 10.30 uur of di. 30 aug. 14.00 uur). Binnen een week ontvangt u een bevestigingsmail met de betaalgegevens en de locatie, zodat u het makkelijk kunt vinden. Aanmelden kan via deze link: https://vertelbedrijf.nl/contact/

 

De Verhalenwandeling wordt gegeven door Femke Klein, Verhalenverteller en Poppenspeler bij Vertelbedrijf in Nijmegen. Ze vertelt mooie verhalen en speelt sfeervol poppenspel voor jong en oud: Voor kinderen op kinderfeestjes, op scholen en in bibliotheken, voor volwassenen bij allerlei groepen en gelegenheden en voor ouderen, ook in zorginstellingen. U bent van harte welkom om te luisteren naar natuurverhalen op deze verhalenwandeling!