Volwassenen

Voor volwassenen bied ik verteloptredens in persoonlijke en zakelijke setting. Ook zijn zoomverhalen (online) en deurverhalen (rond Nijmegen) mogelijk. 

Verhalen voor volwassenen in persoonlijke of zakelijke setting

Voor volwassenen kan ik één of meer sfeervolle verhalen komen vertellen in persoonlijke setting – bijvoorbeeld bij een verjaardag, jubileum, familieweekend, bruiloft of uitvaart – of bij een zakelijke gelegenheid, zoals een vernissage, training, scholingsdag, conferentie of symposium (als verhalend begin, luchtig intermezzo of sfeervolle afsluiting van de bijeenkomst). U geeft uw gasten iets extra’s door een verhalenverteller in te huren.

Tevens vertel ik graag in musea verhalen passend bij het thema van de tentoonstelling. Dit is mogelijk voor kinderen en/of volwassenen. Ook kom ik in november en december veel bij serviceclubs, vrouwenverenigingen en andere groepen, om tijdens hun kerstbijeenkomst op te treden. Ik heb daarvoor een sfeervolle Kerstvoorstelling met drie mooie Kerst- en winterverhalen gemaakt. Ook voor andere gelegenheid zijn verteloptredens te boeken. 

Het vertelprogramma stem ik uiteraard af op de situatie en het publiek. Als verhalenverteller vertel ik sfeervolle verhalen uit mijn hoofd. Ik lees de verhalen dus niet voor, maar ik heb ze ingestudeerd en ik vertel ze sprankelend. Wilt u ook een verhalenverteller boeken? Neem contact op, dan bespreken we uw wensen, de kosten en de mogelijkheden. Ik draag graag bij aan de invulling van uw programma! 

Zoomverhalen (online) en Deurverhalen (rond Nijmegen)

Voor kinderen, volwassenen en ouderen bied ik Zoomverhalen aan: Verhalen online verteld via Zoom. U kunt mij als online verhalenverteller boeken voor uzelf óf om een verhaal cadeau te doen. Zoomverhalen worden veel geboekt voor ouderen, voor iemand die langdurig ziek is, of wanneer een kind of volwassene in het ziekenhuis ligt. Zo biedt het in een moeilijke periode een lichtpuntje, een sfeervol verhaal om even bij weg te dromen. 

Ook zijn Deurverhalen mogelijk: Hierbij kom ik als verhalenverteller aan de deur om binnen bij u thuis een mooi verhaal te vertellen. Deurverhalen zijn alleen mogelijk in Nijmegen en directe omgeving. Kunt u wel wat positiviteit gebruiken, wil je iemand iets moois bieden, of heeft iemand het zwaar door een ziekte, handicap of ouderdom? Bestel een verhaal bij u thuis, een bijzonder moment om te genieten en alles even te vergeten. 

In verband met de online concentratieboog bij zoomverhalen en het laagdrempelige karakter bij deurverhalen gaat het veelal om het vertellen van één verhaal van zo’n 10 á 15 minuten op een afgesproken tijdstip. Wilt u uzelf, uw kind, een ziek of ouder familielid, of iemand anders een mooi moment bieden, waarin jullie even kunnen opgaan in een prachtig verhaal, online of bij u thuis? Neem contact op, dan kijken we wat past! 

“Je creëert een fijne sfeer en brengt je verhaal met veel liefde. Wat een werk heb je gestoken in het instuderen en in de attributen. Dat is goed te merken. Het sloot ook mooi aan bij het thema van onze bijeenkomst. Dank je wel voor dit fijne moment. Het was knap verteld en zeker voor herhaling vatbaar in een volgend jaar!”

“Ik zag dát wat je vertelde echt voor me in mijn fantasie, zoals bij een prentenboek. Bijzonder dat dit ook bij vertellen via Zoom goed mogelijk is. Ik kon merken dat je daar veel ervaring in hebt. We hebben genoten van je verhaal en zaten er helemaal in. We zagen alleen jou nog en niet meer het scherm.”

“Zoals altijd weer sterk verteld. Je had ons helemaal in je verhaal. ‘De verhalen van de koningsdochter’ heb je knap geschreven. Ik vond het heerlijk rustgevend om naar je sfeervolle verhaal te luisteren. De kinderen luisterden aandachtig en oma genoot ervan, het gaf verlichting. Dank je wel voor je Deurverhaal en tot ziens.”

Kerstverhaal ‘Stille Nacht, Tovernacht’
Verhaal ‘Assepoester en het Kerstfeest’
Winterverhaal ‘Stefan, de glasblazer’