Zoomverhalen

Nieuw sinds de corona-periode is het aanbod van online vertelde verhalen via Zoom. Ik heb sinds maart 2020 veel ervaring opgedaan met online vertellen, o.a. tweewekelijks bij het Vertelvuur (voor verhalenvertellers), bij de Ceilidh (internationaal) en met online vertel-coaching. Je kunt mij dus nu als online verhalenverteller boeken (eventueel aangevuld met handpoppen), voor jezelf óf om een verhaal cadeau te doen aan anderen! 

Dit kan natuurlijk zomaar, maar ook bij een verjaardag (van een kind of volwassene), als afwisseling op of als beloning (voor ouders en kinderen) bij thuisonderwijs, als cadeau wanneer mensen in quarantaine of isolatie zitten, of om iets moois te bieden als iemand eenzaam of ziek thuis is. Ook kan het verhaal onderdeel zijn van een grotere zoom-meeting, bijvoorbeeld bij een online familiefeest, een lerarenvergadering of bedrijfsbijeenkomst. 

In verband met de online concentratieboog gaat het veelal om het vertellen van één verhaal van zo’n 10 á 15 minuten (andere verzoeken in overleg). De kosten hangen af van de situatie. Het verhaal en het moment van optreden worden in overleg gekozen. Wil je jezelf, je kinderen, vrienden, familie, collega’s of werknemers een mooi moment bieden, waarin ze even kunnen opgaan in een prachtig verhaal? Neem contact op, dan kijken we wat past! 

“Ik zag dát wat je vertelde echt voor me, als bij de plaatjes van een prentenboek. Bijzonder dat dit ook bij vertellen via Zoom zo goed mogelijk is. We hebben allemaal genoten van je verhaal.”

“Wat een mooi Japans verhaal was dat. Extra leuk doordat ik een paar jaar in Japan heb gewoond. Ik zat er helemaal in en zag alleen jou nog en niet meer het scherm. Knap verteld en voor herhaling vatbaar!”

“Je creëert een fijne sfeer en brengt je verhaal met veel liefde. Wat een werk heb je gestoken in het instuderen en in de attributen. Dat is goed te merken. Dank je wel voor dit mooie moment voor ons.”