Vertelavond

Er start een leuk, nieuw initiatief: Een maandelijkse Vertelavond, online via Zoom, speciaal voor verhalenvertellers uit Nederland en Vlaanderen! Het wordt georganiseerd en begeleid door verhalenverteller Femke Klein.

De opzet van de avond: We inventariseren aan het begin, wie die avond wil vertellen. Eenieder die dat wil, kan (ingestudeerd of spontaan) een verhaal vertellen van maximaal 10 minuten. Daarnaast geeft Femke iedere keer een verteloefening. We wisselen zo het luisteren naar de verhalen en het samen werken aan een oefening af, voor een fijne en dynamische avond. 

Verteloefening: Iedere bijeenkomst wordt er een oefening gegeven om improviserend aan een verteltechniek te werken. Dit op een ontspannen, gezellige en leerzame manier. Je hoeft hiervoor niets voor te bereiden, alleen een (ingebouwde) webcam en microfoon zijn nodig voor beeld en geluid. We werken afhankelijk van de oefening in één groep, of in tweetallen of kleine groepjes in ‘break-out rooms’.

Het doel van de avonden: Maandelijks een gezellige avond hebben met andere verhalenvertellers, collega-vertellers (beter) leren kennen, nieuwe verhalen kunnen uitproberen voor een veilig publiek, verhalen die je lang geleden hebt verteld weer eens vertellen, je laten inspireren door en genieten van de verhalen van anderen, plezier beleven en je verteltechniek verbeteren door de gezamenlijke verteloefeningen.

Data: 10x per jaar, 1x per maand en wel op de 4e donderdag van de maand, van 20.00 tot 22.00 uur. De data zijn dan 22 sept., 27 okt., 24 nov., 22 dec. 2022, 26 jan., 23 feb., 23 maart, 27 april, 25 mei en 22 juni 2023, dus noteer ze vast in je agenda. Kosten: € 5,- per keer. Vooraf aanmelden is niet nodig, gebruik de link hieronder. Zo’n 5 min. voor 20.00 uur kun je ‘binnenkomen’ in Zoom. Hopelijk tot ziens binnenkort!

De Zoomlink voor donderdag 22 september 2022 is: https://us02web.zoom.us/j/86312197934
De bijbehorende betaallink voor € 5,- is: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=WBsEFyB1GBGQbY0BvNoFcCcrUkQuL8dn