Verhalen-wandelingen

Femke Klein vertelt hier een zomers natuurverhaal tijdens een verhalenwandeling

Kom luisteren naar sfeervolle natuurverhalen in het bos, met ieder seizoen weer andere verhalen! Dit kunnen plantenverhalen zijn, verhalen over bomen, vogels of bosdieren, seizoensverhalen, of oorsprongsverhalen, er is van alles mogelijk. En altijd verteld op mooie plekken in het bos. Tussen de verhalen door wandelen we een stukje door de prachtige bossen in het Rijk van Nijmegen.

De verhalen vertel ik als verhalenverteller. Ik lees dus geen verhalen voor en geef ook geen informatieve natuuruitleg. Het gaat echt om beeldende (fictieve of overgedragen) verhalen, die ik als verhalenverteller uit mijn hoofd vertel (of zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen: ‘Telling by heart’). Houd je van verhalen, of wil je graag mooie plaatjes voor je zien in je hoofd? Meld je aan!

Er worden verhalenwandelingen georganiseerd in Nijmegen, Malden en Groesbeek. De verhalenwandelingen zijn bedoeld voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar én voor volwassenen. Kosten: € 10,- per persoon, reserveren verplicht. Nieuwe data voor verhalenwandelingen volgen binnenkort. Houd de agenda in de gaten. Zie ik je binnenkort bij de verhalen in het bos?