Kerstbijeenkomst

Organiseert u een Kerstbijeenkomst? Bijvoorbeeld voor een serviceclub, een vrouwenvereniging, vanuit een kerk of voor een ander gezelschap? Dan kan ik, Femke Klein, als Verhalenverteller daar een mooie bijdrage aan leveren met een vertelvoorstelling vol prachtige, winterse verhalen! 

Ik bied momenteel een vertelvoorstelling aan die ongeveer 30 minuten duurt en die bestaat uit 3 verhalen. Het zijn winterse verhalen, vol lichtheid en sfeer, waarbij de luisteraars de mooie beelden voor zich kunnen zien, mee kunnen gaan in het verhaal en met plezier zullen luisteren. 

De verhalen die ik vertel zijn: ‘Stille Nacht, Tovernacht’, ‘Assepoetser en het Kerstfeest’ (ja, er staat echt Assepoetser en dat is geen typefout!) en ‘Stefan, de glasblazer’. De kosten bedragen € 100,- excl. 9 % BTW, dus € 109,- in totaal (+ eventuele reiskosten wanneer het verder van Nijmegen is). 

Wilt u gebruikmaken van dit mooie aanbod en een vertelvoorstelling boeken voor uw Kerstbijeenkomst? Ik kom optreden in de weken van 5, 12 en 19 december 2022. Ik treed niet op tijdens de Kerstdagen zelf. Voor boekingen of voor overleg kunt u contact opnemen via het contactformulier

Foto van een schimmenspel dat ik ooit speelde bij ‘Stille Nacht, Tovernacht’, wat ik nu ga vertellen.
‘Assepoetser en het Kerstfeest’ is een sprookje dat ik zelf heb geschreven, met onverwachte wending…
Ik vertel het verhaal van ‘Stefan, de glasblazer’ en neem een oud glas mee dat hij heeft gemaakt!