Deurverhalen

Nieuw ontwikkeld in de coronatijd, waarin een deel van het aanbod niet mogelijk is, zijn Deurverhalen. Hierbij kom ik als verhalenverteller bij jou / jullie aan de deur om een mooi verhaal te vertellen! Dit aanbod is corona-proof, want ik blijf buiten staan en we houden minimaal 1,5 meter afstand. Deurverhalen zijn mogelijk in Nijmegen en directe omgeving. Woon je verder weg? Kijk dan naar het aanbod van Zoomverhalen

Kun je zelf wel wat positiviteit gebruiken, wil je je kind iets moois bieden, of hebben jullie het als gezin zwaar met thuisonderwijs? Bestel een deurverhaal, een bijzonder moment om te genieten van een mooi verhaal en al het gedoe even te vergeten. Ook te bestellen als cadeau voor anderen: Zomaar, bij een verjaardag (van kind of volwassene), bij quarantaine (in dat geval met mondkapje voor), of voor welke gelegenheid dan ook!

Het gaat in principe om het vertellen van één verhaal (van ong. 10 tot 15 min.). Ik kom bij jullie aan de deur, op een afgesproken tijdstip. Zo heb je voor een klein bedrag een mooie ervaring! Ik kies het verhaal na overleg, passend bij de aanwezigen (kinderen en/of volwassenen). Lijkt het je wat om lekker te luisteren naar een verhaal óf wil je een Deurverhaal cadeau doen? Neem contact op voor meer informatie en afstemming. 

“Wat een prachtig verhaal, ‘De verhalen van de koningsdochter’. Knap geschreven en met mooie, voedende beelden bij dit vreemde coronajaar. Ik heb met plezier geluisterd!”

“Zoals altijd weer sterk verteld. Je had ons helemaal in je verhaal. Heerlijk rustgevend om naar je mooie verhaal te luisteren. Dank je wel voor je Deurverhaal en tot ziens.”

“Het was een prachtig, warm verhaal. De kinderen luisterden aandachtig in onze tuin. En ook wij hebben als ouders genoten van je verhaal. Fijn dat live vertellen zo toch kan!”